Viyana Veteriner Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi İşbirliği

Ersamus programı kapsamında Avusturya Veteriner Üniversitesi ve Yakındoğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Karşılıklı Değişim Anlaşması Uyarınca Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı’nı ziyarete gelen Prof.Dr. Sabine Schaefer-Somi “Andrology and spermatology in small animals; testicles and prostate gland” ve “The use of endoscopy in small animal reproduction” adlı iki seminer vermiş ve Kliniğimizde de bilgi alış verişinde bulunmuştur. Ayrıca Üniversitemizin Spor Ünitesi, Sanat Müzesi ve Otomobil Müzesini’de gezme olanağını bulmuştur. Hem Doğum ve Jinekoloji Öğretim Üyeleriyle Prof.Dr. Selim Aslan’ın Başkanlığında hem de Sayın Dekan’la biraraya gelerek Viyana’da ki Küçük ve Büyük Hayvan Kliniklerine ilişkin bilgi vermiş hem de kliniğimizdeki olgulara ilişkin bilgilendirilmiştir. Ayrıca kendisiyle değişik ortak çalışmalar düşünülmektedir.Rektör yardımcımız Prof.Dr. Tamer Şanlıdağa katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

İlgili Belgeler