Prof. Dr. Kürşad TURGUT Anma Sergisi açıldı…

Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad TURGUT’un vefatının birinci yıldönümü anısına öğrencilerinin hazırladığı 120’nin üzerinde eserden oluşan “Prof. Dr. Kürşad TURGUT Anma Sergisi” 20 Aralık 2021 tarihinde Veteriner Hekimliği Fakültesinde YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Prof. Dr. İrfan Suat GÜNSEL, rektör vekili Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ, rektör yardımcısı Prof. Dr. Murat TÜZÜNKAN ve çok sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla açılmıştır.

Etkinlikte rektör vekili Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ ve Veteriner Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz SEYREK-İNTAŞ birer konuşma yaptılar ve Kürşad hocanın akademik çalışmaları, kitapları ve yaşamından enstantaneler konu edildi. Konuşmalar eşliğinde görsellerle hocamızın hayatından kesitler izlendi. Kırmızı kurdele kesildikten sonra hep beraber sergi gezildi ve öğrencilerin “hayalinizdeki hayvan figürü” konulu resimleri çok beğeni topladı.