İklim Değişikliği Çağında Uluslararası Güvenli ve Sürdürülebilir Tarım Konferansı 2021….

Değerli hocalarımız ve değerli öğrencilerimiz,

Yakın geçmişte bir işbirliği sözleşmesi imzaladığımız dost ve kardeş ülke Azerbaycan’nın önemli üniversitesi Gence Devlet Tarım Üniversitesi tarafından düzenlenen sürdürülebilir tarımı konu eden bir konferansın duyurusunu yapmaktan onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Sürdürülebilirlik konusu dünyada her alanda önem kazanmaktadır. Tarımsal üretimde de bir yandan artan dünya nüfusunu beslemeye odaklanmak, diğer yandan gittikçe artan çevre sorunları nedeniyle sürdürülebilir tarım kaçınılmaz bir hedef haline gelmiş bulunmaktadır.

Bu önemli bağlamda düzenlenen kongreye katılımı web sayfalarımızda duyurarak teşvik etmek ve kongrenin hem üniversitelerimize, hem de dünyamıza yararlı sonuçlar doğurmasını dilemek istiyoruz.

Konferans broşürüne erişmek için tıklayınız.