1. Sınıf Öğrencilerimizin dikkatine: KAR100 Dersi hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin önerisi üzerine fakültemiz dahil tüm lisans programlarına kredisiz ancak zorunlu bir kariyer planlama dersi eklenmesi kararı alınmıştır. 2020-21 Güz dönemi itibarıyla tüm yeni kayıtlı öğrencilerimiz bu dersi UZEBIM platformu üzerinden alacaktır.

Bu ders için Türkçe eğitim veren bölümlerde KAR100 – Kariyer Planlama, İngilizce eğitim veren bölümler için ise CAR100 – Career Planning kodları kullanılacaktır. Modüler olarak tasarlanmış olan derslerimiz Ortak Dersler Koordinatörlüğü tarafından uzaktan eğitim modeli ile yürütülecektir. Canlı ders yapılmayacaktır.

KAR100 dersinin koordinatörlüğünü Doç. Dr. Könül Memmedova, CAR100 dersinin koordinatörlüğünü ise Doç. Dr. Aşkın Kiraz hocalarımız yürütecektir. Bu dersi sadece yeni kayıt yapmış veya hazırlık okulundan bölüme bu dönem itibariyle geçmiş öğrenciler alacaklardır.