Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesinde Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda ilk doktora eğitimi tamamlandı …

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Mikrobiyoloji doktora programı öğrencisi Araş. Gör. Halit ŞÜKÜR, Prof. Dr. Ömer Memduh ESENDAL danışmanlığında yürütmüş olduğu “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Çeşitli Hayvansal Kaynaklardan İzole Edilen Koagulaz Negatif Stafilokokların Karakterizasyonu ve Özelliklerinin Araştırılması’ başlıklı tezini 21 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen tez savunma sınavında başarılı olarak tamamlamıştır. Ayrıca 2009 yılında kurulan Veteriner Hekimliği Fakültesi’nin ilk mezunlarından olan Halit ŞÜKÜR, Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nın ilk ve Veteriner Fakültesi’nin ise ikinci doktorasını tamamlayan doktora öğrencisi olmuştur.

Dr. Halit ŞÜKÜR’ü tebrik eder, akademik hayatında başarılar dileriz.